Openingstijden

Dinsdag van 9.00  uur  tot  17.30 uur
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag   van 8.00  uur  tot  21.00 uur
Zaterdag   Op afspraak

Wij zijn heel makkelijk te bereiken via afrit 8 van de A20. Volg de borden Centrum en garage Liesveld. U herkend ons pand aan de grote vlinder op de paarse gevel.

Voor parkeren op het gratis parkeerterrein aan de Broekweg:

Dit parkeerterrein ligt zo’n 300 meter bij Cocon vandaan. Ga op de van der Driftstraat (Cocon is aan de linkerzijde tegen over de T-spitsing) rechtdoor over de T splitsing (over voetgangersoversteekplaats). Neem daarna de 2e straat links (van Schravendijkplein). Het Van Schravendijkplein gaat over in de Broekweg.  Links van de Broekweg, ligt het GRATIS parkeerterrein. Let op! de straten rondom het parkeerterrein aan de Broekweg is wél betaald parkeren. (zie Google maps)

Voor parkeren op het gratis parkeerterrein aan de Engelsche Boomgaart en Riouwlaan:

Eenmaal na de afslag rechts genomen te hebben op de Burgemeester Pruissingel meteen rechts voorsorteren voor de ingang van de Engsche Boomgaart. Dit is een kleine parkeerplaats zo’n 300 meter bij Cocon vandaan. In de Riouwlaan kunt u in de diverse omliggende straten ook gratis parkeren. Te bereiken te bereiken via de Burgemeester Pruissingel na de voetgangersoversteekplaats met verkeerslichten, rechts voorsorteren. Bij het 2e stoplicht (zo’n 30 meter verder) rechtsaf is de Riouwlaan.. Dit is ook tussen de 250 en 400 meter lopen. (zie Google maps)

Voor parkeren in de parkeergarage -Parking Liesveld- De uitgang garage is 50 meter bij Cocon vandaan

Vanaf de Burgemeester Pruissingel, na de voetgangersoversteekplaats met verkeerslichten, links voorsorteren. Bij het 2e stoplicht (zo’n 30 meter verder) linksaf. U bent gearriveerd in de Van der Driftstraat. Neem op de van der Driftstraat (Cocon aan je linkerzijde) de bocht rechts de Marktgraaflaan op. Op de Marktgraaflaan de 3eweg links (na voetgangersoversteekplaats) de Joubertstraat in. Na 10 meter is links de Ingang van de parkeergarage. De uitgang van de garage, Schepenstraat, is 50 meter bij in ingang van Cocon vandaan. U betaald daar achteraf per minuut. (zie Google maps)

Voor parkeren in de Van der Driftstraat en omliggende straten

In de Van der Driftstraat of omliggende straten zoals Van Schravendijkplein, Markgraaflaan of Schepenstraat, betaling via parkeerautomaten op straat met betaalpas of d.m.v. diverse ParkeerApps. (zie Google maps)

Openbaar vervoer

Trein – bus: Station Vlaardingen Oost – vervolgens stadsbus of streekbus naar het Liesveldviaduct. Na het uitstappen de route van de bus lopend vervolgen het viaduct af. Onderaan het viaduct loopt u naar rechts en u loopt rechtdoor circa 50 meter en u bent bij Cocon. U herkend ons aan de grote vlinder op de gevel.

Bus: Stadsbus of streekbus naar Liesveldviaduct. Na het uitstappen loopt u het viaduct af. Onderaan het viaduct loopt u naar rechts en u loopt rechtdoor circa 50 meter en u bent bij Cocon. U herkend ons aan de grote vlinder op de gevel.

Metro – bus: Metrostation Vijfsluizen – vervolgens stadsbus naar Liesveldviaduct. Na het uitstappen de route van de bus lopend vervolgen het viaduct af. Onderaan het viaduct loopt u naar rechts en u loopt rechtdoor circa 50 meter en u bent bij Cocon. U herkend ons aan de grote vlinder op de gevel.

Eenmaal onderweg en u kunt ons niet vinden…

Bel ons  06-55693974

Of vraag binnen Vlaardingen naar het pand Cocon met “de Vlinder”

Wij hopen u binnenkort te ontmoeten!