Over ons

WELKOM op de website van COCON HAIR & BEAUTY in Vlaardingen.

Ik ben Chris Dijkstra, allround Hair Designer en eigenaar van Cocon Hair & Beauty.
Als trendwatcher van Cocon Hair & Beauty voor kapsels en haarkleuren heb ik mezelf gespecialiseerd als haarkleurspecialist (colorist) en ben lid van het Spectrum (wetenschappelijke kring van haarkleurspecialisten.) klik hier
Ik geef leiding aan mijn medewerkers, met ideaal beeld steeds weer het mooiste uit iedereen te halen.
Persoonlijk vind ik het heerlijk dat in mijn werk steeds weer de laatste trends en nieuwe technieken kan toepassen.
Ook volg ik masterclasses en workshops. Mijn doel is met het concept van Cocon Hair & Beauty de klanten blij en zelfverzekerd te maken.

Mara Vermeulen Zenhorst is kapster - allround Beauty Specialist -Wimper specialist  bij Cocon Hair & Beauty. Ik vind de combinatie tussen het kappersvak en het schoonheidsvak heel uitdagend en binnen de formule van Cocon Hair & Beauty kan ik me helemaal uitleven. Wat is er mooier dan alle aspecten van schoonheid te combineren en je klant  een totaal nieuwe uitstraling mee te geven. Ik ben er trots op daar mijn bijdrage aan te kunnen leveren.

Diana Borst werkt als top stylist in het team van Cocon Hair & Beauty. “Het leuke aan Cocon Hair & Beauty is dat je er alles in één hebt. Hierdoor kun je je er helemaal laten verwennen en met een totaal nieuwe look de deur uit gaan. Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom als je alleen je haar wilt laten knippen - kleuren - modeleren of alleen een schoonheidsbehandeling wilt. Ik ben alleen tevreden als mijn klant dat ook is. Het is heel erg leuk om met het uiterlijk bezig te zijn, want je ziet gelijk resultaat. En daarnaast is het ook erg gezellig om leuke gesprekken te hebben met de klanten en hen net dat beetje extra aandacht te geven.