Ons Team

WELKOM op de website van COCON HAIR & BEAUTY in Vlaardingen.

Ik ben Christiaan Dijkstra, allround Hair Designer en eigenaar van Cocon Hair & Beauty.
Als trendwatcher van Cocon Hair & Beauty voor kapsels en haarkleuren heb ik mezelf gespecialiseerd als haarkleurspecialist.
Ik geef leiding aan mijn medewerkers, met ideaal beeld steeds weer het mooiste uit iedereen te halen.
Persoonlijk vind ik het heerlijk dat in mijn werk steeds weer de laatste trends en nieuwe technieken kan toepassen.

Mara Zenhorst is Hair Designer en allround Beauty Specialist en sinds 2011 in dienst bij Cocon. Ik vind de combinatie tussen het kappersvak en het schoonheidsvak heel uitdagend en binnen de formule van Cocon kan ik me helemaal uitleven. Wat is er mooier dan alle aspecten van schoonheid combineren en je klant echt een totaal nieuwe uitstraling mee te geven? Bij ons gaat elke klant gegarandeerd de deur uit met de meest passende look. Ik ben er trots op daar mijn bijdrage aan te kunnen leveren.

Diana Borst werkt als Hair Designer in het Cocon team. “Het leuke aan Cocon is dat je er alles in één hebt. Hierdoor kun je je er helemaal laten verwennen en met een totaal nieuwe look de deur uit gaan. Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom als je alleen je haar wilt laten knippen of alleen een schoonheidsbehandeling wilt. Ik ben alleen tevreden als mijn klant dat ook is. Het is heel erg leuk om met het uiterlijk bezig te zijn, want je ziet gelijk resultaat. En daarnaast is het ook erg gezellig om leuke gesprekken te hebben met de klanten en hen net dat beetje extra aandacht te geven.

Ons 4e team lid is Floortje:

Floortje versterkt ons team vanaf 22 december 2018 en is erbij gekomen om de klanten te entertainen of voor relax therapy. Graag ligt ze bij de klanten op schoot om lekker te genieten van elkaars aandacht. Maar een potje ravotten en een wandelingetje met haar collega´s vindt ze ook leuk.