nieuws

Voor de vijfde keer Golden Award 2020 leukste kapsalon van de gemeente Vlaardingen voor Cocon Hair & Beauty en ook weer meeste stemmen en hoogste waardering

Het team van Cocon Hair & Beauty bedankt ook de deze keer onze stemmers die vertrouwen in ons hebben .

 

Weer Golden Award 2019 leukste kapsalon van Vlaardingen

Voor de vierde keer op rij hebben wij onverwachts toch weer de Golden Award gewonnen langs deze weg willen wij het team van Cocon Hair & Beauty onze stemmers die vertrouwen in ons hebben  bedanken.

IMG_5926Winnaar Golden Award 2018 leukste kapsalon van Vlaardingen

Voor de derde jaar achterheen is het Cocon Hair & Beauty weer gelukt de Golden Award binnen te slepen. Net als alle andere jaren hebben wij weer een gemiddeld cijfer boven de 9.5 en de meeste stemmen gekregen .Wij ontvangen deze prijs uit handen van Fred van Leer te Gorinchem.

Namens het team van Cocon Hair & Beauty bedankt voor jullie steun en vertrouwen.

Award verkiezing Leukste Kapsalon 2017

HET IS ONS GELUKT

We hebben weer de Award de leukste kapsalon van Vlaardingen 2017  gewonnen . En daarbij hebben we ook de Golden Award gewonnen deze Award is  een beoordelings prijs door klanten met een cijfer boven 9.5.

Namens het hele team van Cocon Hair & Beauty

Bedankt!

Award verkiezing Leukste Kapsalon 2016

We hebben dit jaar de ‘Golden Award’ gewonnen voor leukste kapsalon van Vlaardingen. Dit betekent dat onze gemiddelde klantbeoordeling tussen de 9.0 en 9,5 ligt! Wauw. Dat zijn cijfers om waanzinnig trots op te zijn. Hierbij willen we dan ook iedereen bedanken die op Cocon Hair & Beauty heeft gestemd.Wij ontvingen deze prijs uit handen van Dirk Zeelenberg te Oegstgeest.

Namens het hele team van Cocon Hair & Beauty bedankt voor jullie steun en vertrouwen.

Bedankt!

Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer info en foto.s