Wimperverlenging extentions

Lange en volle wimpers lijken de laatste jaren steeds meer aan populariteit te winnen. Lange wimpers maken je ogen niet alleen groter, ze geven je ook een sexy uitstraling. Helaas beschikt niet iedereen over zulke lange en volle wimpers. Dan is wimperverlenging extensions een goede oplossing.

Wij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd in het verlengen van wimpers. De wimpers worden haartje voor haartje op uw eigen wimpers gelijmd met chirurgische (anti-allergische) lijm, op de door u gekozen lengte.

Deze wimpers zijn bestand tegen water, zon, traanvocht, sauna etc. Nooit meer doorgelopen mascara , want mascara is niet meer nodig.

De wimpers blijven gemiddeld 8 weken zitten, maar het is raadzaam om na ongeveer 3 weken de wimpers bij te vullen voor een nieuwe, frisse blik.

Voordelen:
– Natuurlijke uitstraling
– Volle dikke wimpers, geen mascara nodig
– Heel veel bekende nederlanders maken al gebruik van deze wimperverlenging extensions. Deze trend is overgewaaid uit Hollywood waar vele beroemdheden al jarenlang gebruik maken van deze methode.

– Ook vrouwen die door omstandigheden kortere wimpers hebben, komen voor deze behandeling in aanmerking.

– Door het gebruik van chirurgische lijm wordt een duurzaam en natuurlijk effect bereikt zonder dat de eigen wimper beschadigd wordt, in tegenstelling tot andere methoden waar plukjes gebruikt worden.

Voor vragen of het maken van een afspraak, kunt u met ons mailen of bellen