Educatiedag spectrum 4 november 2019

De educatie dag bij het Spectrum is weer geweest. We zijn begonnen met een les over de do en dont’s op social media van Arjan Bevers, heel leerzaam om de weten .

Daarna een workshop Creative Colors van Lesley Jennison. Een geweldige vak vrouw op het gebied van creatief kleuren heb daar heel veel van kunnen leren.

Als ontspanning een workshop salsa dansen van Daniel Lopez Monteje .Was super leuk om te doen.

Van Richard Koffijberg kregen we een Business Factory workshop over hoe en waar sta jij over een bepaalde tijd met je zaak, en waar je op moet letten en risico’s  durft te nemen en ook niet alles alleen te dragen in je bedrijf. Ik heb er veel van geleerd.

Tussen de workshops door werden we verwend met koffie drankjes en lekkere hapjes.De dag werd afgesloten met een heerlijke drie gangen buffet in Club Restaurant Geertruidenberg het eten was heel lekker en de bediening goed . Na het eten een afte party met DJ met natuurlijk ook salsa muziek. Zo na deze up date’s en  zo’n geweldige dag kan ik er weer even tegen aan .

Chris

 

61 Responses

Geef een antwoord