De Lente komt er weer aan!

De Lente komt eraan!

De huid heeft het de afgelopen maanden zwaar gehad door de weersomstandigheden. Daarom is het belangrijk om de huid van binnenuit weer te voeden waardoor de droge en gedehydrateerde huid verleden tijd is.

Een mooie en stralende huid is iets waar we iedere dag mee aan de slag moeten. Een goed verzorgingsregime met de juiste producten die op elkaar en op de huid zijn afgestemd.

Het goed reinigen van de huid is essentieel

Soms is het verleidelijk om 's ochtends en 's avonds het reinigen over te slaan, maar doe dit wel! Was de handen voor het reinigen en gebruik een zachte reinigingsmilk of reinigingsgel zoals de Thalion velvet cleansing milk of Thalion purifying foaming cleanser.

Reinig de huid na met een lotion om de huid te verfrissen en te verstevigen, zoals de Gentle Tonic Lotion.

Last van grauwe huid of slaap tekort?

Breng voor een boost 's ochtends en/of 's avonds na het reinigen het Thalion vitamin cocktail serum aan. Dit serum is rijk aan vitamines en Marine Aster extracten. Dankzij de fijne, niet vettige textuur gaat de huid weer stralen en herstelt de vale huid.

Vochtbalans herstellen en op peil houden

Door de verwarming en de gure wind buiten kan de huid een behoorlijk vochttekort krijgen. Daarom is het belangrijk na het reinigen de huid te verzorgen met een geschikte crème om uw huid weer te voeden en te beschermen. Voor meer informatie neem contact op met onze schoonheidsspecialiste.

60 Responses

Geef een antwoord